Klottersanering av plast och liknande ytor

Plast – Akryl – 1 komponent lack/ färg – Gummi – Glasfiber och andra motsvarande ytor

Viktigt: Börja med en liten yta på ett mindre synligt ställe för att kontrollera att ytorna tål ovannämnda produkter.

Påför SEJSAB RG-30 Graffiti Remover Light eller SEJSAB RG-35 Graffiti Remover Medium med pensel, borste, roller eller lågtrycksspruta. Behandla eventuellt ytan med en icke slipande svamp, tills att graffitin är upplöst, utan att ytan löses upp eller skadas.

Påför SEJSAB RG-27 Graffiti Soap Strong i en 10%-ig lösning med en lågtrycksspruta och torka sedan av all upplöst graffiti med en fuktig trasa eller papper.

Om det finns rester av tjära, påför SEJSAB RG-50 Graffiti Remover Degreaser Strong eller SEJSAB RG-51 Graffiti Remover Degreaser Strong med pensel, borste, roller eller lågtrycksspruta. Låt det verka i 1-5 minuter. Påför SEJSAB RG-27 Graffiti Soap Strong i en 10%-ig lösning, med en lågtrycksspruta och tvätta av eller torka av med mjuk duk eller papper tills all upplöst graffiti är borta.

Om det förekommer skuggor, påför SEJSAB RG-70 Graffiti Remover Shadow med pensel, borste, roller eller lågtrycksspruta. Låt det verka i 1-5 minuter. Påför SEJSAB RG-27 Graffiti Soap Strong i en 10%-ig lösning, med en lågtrycksspruta och tvätta av eller torka av med mjuk duk eller papper tills all upplöst graffiti är borta.

För teknisk information, se datablad nedan

Följande produkter skall användas:

SEJSAB RG-27 Graffiti Soap - Strong

SEJSAB RG-30 Graffiti Remover - Light: Teknisk information

SEJSAB RG-35 Graffiti Remover - Medium: Teknisk information

SEJSAB RG-50 Graffiti Remover Degreaser: Teknisk information

SEJSAB RG-51 Graffiti Remover Degreaser - Strong: Teknisk information

SEJSAB RG-70 Graffiti Remover Shadow: Teknisk information